keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kalenterin uusi ilme vuodelle 2017

2016 vuonna hurahdin Kalenterimaniaan ja aloin koristelemaan kalenteria. Vuoden alussa minulla oli Solidaarisuus kalenteri ja maaliskuussa löysin Kalenterimania ryhmän Facebookissa ja sen jälkeen olen lukenut ryhmässä keskusteluja joka päivä ja myös keskustellut siellä. Keväällä olin aktiivisena siellä ja tajusin että haluan itselleni uuden kalenterin ja hommasin sitten Heidin Korttipajasta itselleni ihanan Color Crush A2 Personal kokoisen plannerin sellaisena valmiina pakettina, jossa tuli mukana myös kalenteri sivut. Tykkäsin tästä kovasti mutta nämä kannet on todella paksut ja verrattuna edelliseen niin näitä oli hiukan hankala saada laukkuun sopimaan. Sitten huomasin heinäkuussa toisessa ryhmässä etää yhdellä ihmisellä oli myynnissä kultaiset Filofaxin kannet jotka oli compact personal kokoiset. Jouduin sitten googlaamaan tämän ja pitkän harkinnan jälkeen halusin ne. Mutta pari ihmistä oli jo ilmoittanut halukkuutensa ostaa ne joten kommentoin myynti- ilmoitusta että jään jonottamaan jos edelliset ei osakkaan ja luulin etten varmaankaan saa näitä kansia. Kuitenkin aikaa kului ja kukaan ei niitä ostanut joten kävin itse hakemassa kannet ja ne oli todella ihanat. Olihan ne pienemmät joten jouduin karsimaan sivuja mutta muuten ne kulkivat mukana elokuusta asti ja pinkit kannet sai jäädä kotiin.
Tällä viikko systeemillä mentiin vuosi 2016
Vuosi 2017

Mietin joulukuussa että millaisella kalenteripohjalla aion 2017 vuoden mennä. Vuosi 2016 minulla oli käytössä Color Crush kalenterin oma, jossa oli erikseen kuukausiaukeamat ja sitten viikko aukeamalla sivut. Tykkäsin tästä kovasti ja mietin todella että ostaisin sellaiset tällekin vuodelle. Mutta päädyin tulostamaan itselle eräältä nettisivuilta (en enää muista mistä) ilmaiseksi sellaiset sivut missä viikko on yhdellä sivulla. Ajattelin ensin että nämä ovat liian pienet ja silti haaveilin niistä Color Crushin omista sivuista. Joulukuu kuitenkin meni koko ajan eteenpäin ja tajusin jouluviikolla että en ole vielä hommannut niitä sivuja kalenteriin ja meinasin ahdistua.Jouduin kuitenkin vaihtamaan kalenterin kansia, kun syksyn ajan käytin kultaisia Filofaxin compact personal kokoisia kansia, ja nyt meinasin laittaa kalenteriin myös päivä kohtaiset sivut omaa työssäoppimista varten ja niihin kansiin ei ylimääräisiä sivuja mahtunut. Joten otin ihanan pinkin Color Crushini taas käyttöön ja laitoin sinne myös tulostamani kalenteri sivut. Päätin antaa mahdollisuuden näille sivuille ja ainahan voin myöhemmin vaihtaa jos tämä ei toimi. Ainakin kahden kuukauden perusteella nämä sivut ovat toimineet hyvin. Parina päivänä on ollut kirjoitustila loppumassa mutta muuten ei mitään valittamista.

Myös #Jyjy2017  pääsi kalenteriin

Suunnittelua kalenterissa, näiden tekeminen on vielä vaiheessa..
 Tuskailin myös siitä että minulla ei ollut kuukausisivuja hommattuna. Aluksi käytin viime vuoden alusta jääneet sivut ja sen jälkeen oli tarkoitus tehdä itse loppuvuodelle. Kuitenkin mietin et voisinko saada Color Crushin pelkät kuukausisivut jostakin joten laitoin ostoilmoitusta parille Facebookin kirppikselle ja kohta jo sovin yhden jäsenen kanssa vaihdosta ja muutman päivän päästä minulla oli kuukausisivut tälle vuodelle.
Tein vaihdon ja sain itselleni nämä color crushin omat kuukausisivut.
Saa nähdä missä vaiheessa iskee taas vaihtamisen himo ja siirryn taas kultaiseen kalenteriin. Tai ehkä jopa Travellers notebookin käyttäjäksi. Ainakin tavan kalenterin rinnalla..
Tämmöisiä on tullu jo ommeltua kaksi eri kokoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti